side_banner

nyheder

Komponenter i billedforstærkeren

Billedforstærkerener et optisk instrument, der kan forstærke den lave strålingsintensitet, og bruges til at gøre den svage genstandskontur synlig for det blotte øje.Hovedkomponenterne i en billedforstærker omfatter typisk billedsensorer, optiske linser, nattesynsrør, kredsløb og strømforsyninger.

1. Billedsensor Billedsensoren er den vigtigste komponent i en billedforstærker, som kan konvertere svage lyssignaler til elektriske signaler og overføre dem til kredsløbsprocessoren.På nuværende tidspunkt er de vigtigste billedsensorer, der anvendes, CMOS og CCD, med lidt forskellige billedeffekter.Hovedprincippet er dog at konvertere lysbilleder til elektriske signaler.

2. Optisk linse Optisk linse er en af ​​de vigtige komponenter i billedforstærkeren, som kan udføre operationer såsom fokusering, opdeling og linsekombination på indfaldende lys.Ved at justere linsens form og størrelse kan lysbilledet blive klarere, og billedkvaliteten kan forbedres.

3. Natsynsrøret er kernedelen af ​​billedforstærkeren, som kan forbedre det elektroniske lyssignal og forbedre lysintensiteten i omgivelser med lav lysintensitet om natten.Arbejdsprincippet for et nattesynsrør er at konvertere de modtagne fotoner til elektroniske signaler gennem metoder som fotoelektrisk multiplikation og katode- og anodekondensering.Efter at være blevet forstærket og forstærket af en elektronisk linse, omdannes de derefter til synlige lyssignaler gennem et fluorescerende lag.

4. Billedforstærkerens kredsløb og strømforsyning er billedforstærkerens kontrolcenter.Kredsløbet er hovedsageligt ansvarligt for forstærkningskontrol, signalbehandling og outputopgaver for nattesynsrøret.Strømforsyningen er garantien for normal drift af billedforstærkeren, inklusive jævnstrøm, vekselstrøm og batterier.Kredsløbet og strømforsyningen er også vigtige faktorer for at sikre en stabil drift af billedforstærkeren.For at opsummere er billedforstærker et avanceret optisk instrument sammensat af flere vigtige komponenter, herunder billedsensor, optisk linse, nattesynsrør, kredsløb og strømforsyning.Synergien af ​​disse komponenter gør, at billedforstærkeren har fordelene ved kraftig forbedring af lav strålingsintensitet, forbedring af billedkvalitet, forbedring af nattesynsevne osv. Den er meget udbredt inden for militær, politi, medicinsk, videnskabelig forskning og mange andre områder .

Billedforstærkeren


Indlægstid: 18-apr-2023